• Infobijeenkomst voorjaarsronde 2022

  In de aanloop naar de deadline voor de aprilronde 2022 organiseert het fonds donderdag 17 maart van 16 tot 18 uur weer een informatiebijeenkomst in Scheltema aan de Marktsteeg 1 in Leiden. Met makers over producties, het bestuur over de spelregels en aan de borreltafel volop ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

   

  Een mooie gelegenheid om informatie en inspiratie op te doen dus. We hopen iedereen weer te ontmoeten die beroepshalve, beleidsmatig of uit nieuwsgierigheid interesse heeft in de journalistiek in Leiden en de Leidse regio.

   

  Je kunt je hier aanmelden voor deze bijeenkomst.

 • Informatieve film in plaats van infobijeenkomst LMF 2021

  Ter informatie over en inspiratie voor elke subsidieronde houden wij altijd een bijeenkomst met tekst en uitleg van het bestuur, de wethouder en succesvolle aanvragers.

  En waar genetwerkt wordt door makers, mediapartners en anderen.

  Omdat fysiek bijeenkomen en netwerken begin 2021 niet mogelijk was, hebben wij de Leidse filmmaker Jan Stap gevraagd een film te maken over de betekenis van het fonds.

  De film is hier te zien.

 • Bijeenkomst Leids Mediafonds op 12 maart 2020

  Ter informatie over en inspiratie voor de voorjaarsronde 2020 hielden wij vorig jaar op 12 maart een bijeenkomst bij Scheltema, Marktsteeg 1. Na een welkomstwoord van voorzitter Bob Nieman sprak mediawethouder Yvonne van Delft, hielden Sebastiaan van der Lubben en Coen Polack een presentatie over het project TwitterTap en interviewde Yaël Vinckx (IamRembrandt) de makers Marije van den Berg (Respons), Floor de Bie (Een goede buur), Aad Rietveld (Groeten uit de Slaaghwijk) en IJsbrand Terpstra (Energiepark). Bij de borrel werd er genetwerkt door makers, mediapartners en anderen - het kon toen nog.

  broken image